» Bilder på hästar!

För ett tag sedan följde jag med min kompis och fotade i hennes stall. Och för er som inte vet så är att fota något av mina största intressen utöver ridningen och stallet. Så idag när jag satt och kollade igenom mina bilder på datorn hittade jag mappen med dessa bilder och insåg att jag faktiskt var riktigt nöjd med dem! Så jag satte mig och redigerade några och resultatet vart väl lite blandat. Får hoppas de ser bra ut sen när jag har ladddat upp inlägget för min dator visar färgerna mer ljusa än vad de egentligen är när man t.ex kollar på bilderna i mobilen.. Så det kommer förmodligen se överredigerade ut i era ögon! Men jag ska träna på att få till det :) Men hur som helst, här är några bilder från den dagen:

Här avslutar jag med en bild som visar lite hur jag redigerat en av bilderna, den bilden till vänster visar hur bilden såg ut innan redigering och den till höger visar hur den ser ut när jag redigerat klart den. Vilken föredrar ni, den redigerade eller oredigerade?

» På gymmet


» Inget hästrelaterat

Jag tänkte skriva lite om några serier jag kollar på som jag tycker är bra!
Pretty Little Liars
Aria, Spencer, Emily och Hanna var ett gäng tjejer som fördes samman av den väldigt sociala Alison. Allt är bra tills Alison mystiskt försvinner. De fyra tjejerna tappar kontakten i och med Alisons försvinnande tills ett år senare när Alisons kropp hittas nedgrävd innanför grindarna i hennes eget hem. Tjejerna tar upp kontakten för att sörja med varandra och ens innan de hunnit gå på Alisons begravning får de skrämmande meddelanden från en okänd person som kallar sig för 'A' som hotar att avslöja deras mörkaste, djupaste hemligheter. De fyra flickorna gör allt för att försöka lista ut 'A' sanna identitet som för dem närmare varandra. (tagit från wikipedia)
Jag själv tycker den här serien är skit bra! Jag har kommit till säsong 3. Den rekomenderar jag väldigt mycket!

The Vampire Diaries
Elena Gilbert är en helt vanlig tonårstjej i en liten småstad, och hon bär på en sorg efter att hennes föräldrar dog i en bilolycka. En dag möter hon Stefan Salvatore, som hon genast fattar tycke för. Men det Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och har varit det i 145 år. Stefan har en farlig men oemotståndlig bror, Damon, som också är vampyr. Elena dras in i en farlig härva av vampyrer och häxor och måste lära sig att skydda dem hon älskar. Saker börjar att hända Elena, en av de äldsta vampyrerna i historien letar efter henne och hon gör allt hon kan för att skydda sina närmsta vänner och sin familj även om det kostar henne livet. (tagit från wikipedia)
Den här serien är också jätte bra! Har kommit till säsong 3 här också, men jag har inte tid och kolla och det suger för jag vill verkligen kolla på de här serierna! De är så sjukt bra! Så om ni inte kollar på de här serierna tycker jag att ni ska göra det!


 
 

» Eye

 
 

» Sko Neo

Ska sko neo imorgon! idag red jag och Malin ut, det var skit kuuuuul! Men orkar inte blogga är trött ska fortsätta kolla på efterlyst :)


» Vad jag köpte igår

Ryktborste från Hööks 129kr
Ridhjälm från Hööks 799kr
Stickad tröja från ginatricot kommeri inte ihåg hur mycket den kosta.

Dr Demin byxor från Carlings 399kr
Ridstrumper från hööks 49kr

 
 
 
 

» Städat klart!

Har äntligen städat klart! skit skönt! Ska strax till Malin, tänkte att vi skulle ta lite kort när det är så fint väder ute! 16 grader i solen! Hoppas det fortsätter så här!


» Internet funkar inte

Jag har bilderna på datan men puss internet funkar inte! Så ni får se de jag köpte senare.. Men iallafall ska jag strax käka frukost sen börja med städningen. Vi får se om jag möblerar om, det är inte direkt mycket jag kan flytta på.. Det är en säng och skrivbord, hehe. Men ni kan få se en sak jag köpte!
Ett mobilskal!


» På väg hem

Är på väg från Västerås. Ni får bilder på det jag köpt sen! Men min dag har varit väldigt bra, hoppas eran också varit bra!
Idag i stallet har det varit väldigt mysigt! Grillade korv och red ut 5 styckna! Men vi saknade bara solen.. Bloggar mer senare när jag kommer hem! Ha det bra! Jo juste imorgon ska Neo vila och jag ska städa mitt rum och möblera om! :)


» Bilder från igår


» Solsken!


» Heldag i stallet

Åkte till stallet vid halv 1 och åkte hem 5. Det första jag gjorde var att ta av neo täcket! 14 grader i solen! Det tyckte han var väldigt skönt! Tog massor av kort och filma idag. Sen var det en häst som vart för busig så han hoppade över staketet! Men som tur var han lätt att fånga xD Sen så fixa vi vatten till hagen och allt. Typ kl 2 så red jag ut med Jonna,Ida,Lina,Lovisa och Julia. Det var väldigt roligt och skönt! Neo var väldigt pigg men han lyssnade väldigt bra. Så idag har det varit heldag i stallet!
Sen åt jag mat sen gick jag,mamma och pappa till stallet och tog in hästarna.
Våga kommentera och vara med på tävlingen! Vi har fått mycket flera läsare,men ingen kommenterar på tävlingen! 
Vad tycker ni om den tävlingen? Kommentera här under eller anmäl er i tävlingen! :D

 
 

» Header-utlottning!

Vi har nu bestämt oss för att ha en header-utlottning!
Det enda du behöver göra är att kommentera detta inlägg och för ännu större chans att vinna kan du länka tävlingen på din blogg!  Den som vinner får välja helt själv hur headern ska se ut, hur många bilder, text och ev. vilken färg headern ska ha!
LYCKA TILL!
 

» Sportlov

Godmorgon, nu är det första dagen på sportlovet Ska alldeles strax gå ut och gå med hundarna, sen tänkte jag börja skriva lite på kalla kriget. Fett tråkigt.. Men måste bli klart innan söndag! Det är en skoluppsats.. Men nu ska vi inte prata om det!
Idag ska jag stallet, men vet inte hur jag ska rida.. Kanske ska rida ut eller något, få se! Men nu ska jag klä på mig och gå ut med hundarna, men först ska ni få några bilder :)


» We're marchin' on

 

» Miljöträning 24/2-2013

Idag tränade vi lite frihetsdressyr och NH träning, det gick verkligen jätte bra! På slutet körde vi lite miljöträning: lägga en jacka över Peppes huvud, vilket fungerade mycket bättre än jag trott! /Malin


» Bilder från igår

 
 
 

» Inget blogg byte!

Vi insåg att weride var på tok för krångligt för oss, så vi tänker hålla oss kvar här!
Det fanns ingen app så man kunde blogga från mobilen och det går inte att överföra videor från videofyme direkt från mobilen till bloggen så vi skippar weride sålänge!
Istället uppdaterar vi bloggen lite med en ny header! Hoppas ni ska gilla den! :)

» Ny blogg!

Nu har vi bestämt oss för att testa den nya bloggportalen Weride.se som är speciellt skapade för hästbloggar!
Vi kommer fortfrande att skriva om samma saker och vi hoppas ni kommer följa oss på den nya bloggen med!
Denna blogg kommer såklart fortfarande att finnas kvar om vi känner att weride inte passar för oss.
 
http://littlewood.weride.se
http://littlewood.weride.se

» Godnatt

Vi är alldeles strax klar med filmen. Vi har ungefär suttit i en och en halvtimme ungefär, vi ska göra klart och spara sen går vi och lägger oss. Hoppas ni har haft en bra lördag, för det har jag! Sov gott!


» Redigering

Morgonen har jag ägnat åt att redigera bilder! Fick bli en bild på mig och min kissemisse som min kompis fotade för någon vecka sedan. Den vänstra bilden är inte redigerad medans den högra är!
Hur som helst, nu är den äntligen sportlov och idag vid ett ska jag och Alex ut till stallet och filma, så ikväll ska vi sova över hos varandra (förhoppningsvis hos mig eftersom jag redigerar filmer numera på familjens stationära dator som inte går att ta med sig xD) Så kvällen kommer ägnas åt filmredigerng!
Ni får ha de bra så bloggas det förhoppningsvis mer ikväll! 
 
 
 

» Filma idag

Idag ska jag och Malin filma, ute också så får se hur Neo är idag då! Han kommer säkert vara sjukt pigg! Jag ska sova hos henne idag med, så vi kommer fixa en film som ni kommer få se sen.
Jag berättade att jag flög av i torsdags, nu har jag ett litet sår på rumpan och värsta blåmärket. Det gör skit ont när jag nuddar det xD och så fick vi inte med det på film!! Det är så surt! För jag har typ 1 video när jag ramlar av och det är när jag hoppade på han typ första gången. Så.. menmen, så blir det om man har bra balans och typ aldirg ramlar av, nej nu ska jag inte skriva nå mer om det!
Vad vill ni att vi ska skriva om? Vad skulle vara intressant? :)
 
 

» Longering Neo 22/2-2013

Det är första gången Neo har inspenningstyglar på sig. Så när jag skulle fatta galopp första gången så drog han upp huvudet och då drar det i munnen så då vart han förvirrad och börja stegra, han fattade till slut! Annars gick det jätte bra!


» Dagens pass

Jag hoppade lite med Jonna idag. Det gick jätte bra tills mamma och Lilleba kom in, då skulle jag hoppa kombination och han hoppade av för tidigt och kom fel på andra och tvär stannande och svängde så jag körde en Malin style! Nej men jag flög av på hindret. Men jag gjorde inte illa mig så hoppa upp igen och hoppade det! Men jag har fått många tips som jag ska tänka på! Det ska jag tänka på nu och framåt!
Imorgon är det FREDAG! så sköööönt! Sen sportlov! Men nu ska jag fortsätta kolla på farmen, så ni få ha det så bra!


» Hoppning 21/2-2013

Gårdagens hoppning resulterade i mitt fall en övertaggad häst, vi hade båda jätte roligt och det var skönt att få hoppa ordentligt för det har jag inte gjort på länge! /Malin


» VAD TYCKER DU OM VÅRAN BLOGG

 
 Skriv varför du tycker som du tycker så! 

» Elly bloggar!!

Haha jag har snott Malins mobil och hon märker inget!;)))))

nattstad.se/anderssonelvira


» Dagen

Idag ska jag bara skritta Neo! så ska jg rida en annan häst, som heter ronde! Så det ska bli roligt! Se fram imot det. På onsdag ska jag kanske vara med på hoppträningen, men jag vet inte får se. Ska snart äta, sen vid halv 5 åker jag till stallet! Den här veckan så har vi PRAO i skolan och jag praoar på Nordanö skola, nära och bra! Men nu ligger jag i soffan och fryser.. Men ni få ha det så bra!


» Gårdagens ridpass

Gårdagens pass gick väldigt bra! han var väldigt duktig! Men idag tänkte jag faktiskt hoppa lite studs & små hinder alltså gymnastikhoppning! Åker till stallet vid 11 men bloggar efter jag har ridit, kanske kommer någon film om vi filmar lite :)


» Sussie Widner träning

Hejhej, igår så red jag dressyr i ridhuset, han var super fin i traven och skritten men i vänstra galoppen så vart det lite jobbigt, han har svårare att arbeta under sig i vänstra galloppen men i höger varv gick det bättre, och idag kl 14.00 ska jag och Malin rida för Sussie Widner, det ska bli kul! Har inte tränat för henne på länge! Så åker till stallet vid halv 1 eller strax före 1. Tänkte ta med kameran och ta lite kort sen på neo ute i hagen eller nått. Men nu ska jag upp och äta semla! för åt ingen i onsdags eller vilken dag det var semeldagen! ;) Men ni få ha det så gött!
 
 

» Gårdagen

Hejhej, dålig bloggning igen.. Men igår fick Neo vila för jag hade öppethus för alla 6:or som ska börja i 7:an. Jag trodde det skulle bli tråkigt, men det var faktiskt roligt! Men idag vet inte hur jag ska rida.. Få se sen, men på lördag ska rida för Sussie Widner! Det ska bli kul för har inte tränat för henne på jätte länge! Men nu ska jag fortsätta fixa mig. Så ni få ha det så bra!


» Hoppning

Lite filmer när jag och Alex hoppar, mest på Alex då vi filmade henne mest! /Malin


» Bild

Ja så här går det när man har inte ridit ute på ca 2 veckor, då blir man väldigt busig,pigg och glad xD
 
 

» hall of fame

 

» Stalltjänst

Har haft stalltjänst idag nu ligger jag på soffan och bara tar det lugnt. Men gårdagens pass gick jätte bra! Satt på det nya schabraket igår också. Men idag ska vi filma! Hoppas jag om inte Malin ändrar sig.. ;) ska luncha mellan 12 och 12.30. Men ni få ha det så bra!


» Ready Or Not

Både jag och Malin har bloggat dåligt, men jag har faktiskt en förklaring, jag har intw orkat för jag har haft nationella prov, har vart trött i huvudet sen när man kommer hem äter man sen direkt till stallet! Men jag ska försöka bli bättre! Men jag gjorde en video för 1 vecka sen som jag inte jag har laddat upp, det är från sussie lundh träningen! 




» Svar på kommentar

Det var nån som fråga vad jag köpte mina grejer, det är en häst butik i Norberg, kommer inte ihåg vad de heter.. :)


» Hoppning 4/2-2013

Han var jätte duktig idag! Är väldigt nöjd över dagens ridpass


» Neo löslongerar


» FYNDAT!

Idag har jag fyndat väldigt mycket! som sagt skulle vi köpa foder så då passa vi på att handla lite! Så vi köpte en HV polo väst, HV polo schabrak, PK ridbyxor, magin bruche och 25 kg groova sensitive, och allt det gick på 1234 kr och skulle igentligen gått på 3281 kr så över 2000 kr rabatt så vi fynda mycket bra saker idag! Bilderna ser ni i slutet av inlägget.
Men idag ska jag och Malin rida för Otto. Jag red för han förr året men första gången för Malin! Han är jätte duktig så ser fram imot lektionen! Men jag har inte så mycket mer att säga så ni få ha en bra lördag!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3965766/images/2013/pic_510d0df6ddf2b34e1d176d85.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3965766/images/2013/pic_510d0e1e9606ee09c46cc630.jpg" class="image">


» Dålig bloggning

har inte bloggat på ett tag.. men i onsdags tränade jag för Sussie, det gick jätte bra! Han stanna bara 1 gång! Sen igår så red jag och Malin på åkern, för det är en Isbana i paddocken! Så vi ska väll hitta ett ställe där vi kan galoppera. För imorgon ska vi träna för Otto! Det är en dressyr tränare som kommer från Gotland! Han är super bra!
Men ni få ha det så bra!