» Busig Peppe!

Om ni kollade på Alexandras video i inlägget här under kanske ni lyckades höra min röst ganska mycket i bakgrunden. I torsdags var Peppe helt inställd på att han inte skulle bli fångad. Tror jag stod där i minst trettio minuter och försökte lirka och locka honom att komma till mig men nej nej, Peppe tyckte det var mycket roligare att busa omkring, sparka bakut och hålla på. Så medan han höll på passade jag på att ta fram kameran eftersom jag hade den med mig och fick några lyckade och några lite mindre lyckade bilder! Tillslut ändrade han ialla fall inställning och lät mig sätta på grimman. :)
 
 
 

» Neo i snön


» Påbörjat nytt trick

Har precis börjar lära Peppe ett nytt trick och det går snabbt framåt! Tricket är att han ska lyfta på läppen (flema med andra ord) på kommando, och han har börjat förstått att han ska lyfta på läppen! :)


» Feel The Love

 
 
 

» Redigering

Det här är en bild som visar lite lätt hur jag redigerar mina foton, först så fixar jag till alla färger, gör bilden mörkare och gör så att hästen (Peppe) blir mer framhävande. Sen om jag vill göra så att bilden ser lite 'friare' ut redigerar jag även bort repgrimman i detta fall. :)
 
 

» ny kamera

här två bilder som jag tog idag med min nya kamera nikon D5100 :)
 
 

» Eye

Känner att den här influensan snart är över! Orkar till och med rita nu! :)


» Sjuk.

Jag är ledsen för dålig bloggning, men jag har legat hemma i snart fyra dagar med influensans härjandes över mig. Det har inte varit kul kan jag lova. Det känns som att jag går mot bättrings vägen, men mår fortfarande inte okej. Just nu mår jag ganska bra, men känner mig jäkligt hängig. Eftersom det går i vågor så passade jag på att förklara nu när jag känner mig ganska okej. Bjuder på en bild från hoppningen i söndags, hoppas ni mår bättre än jag. Tror faktiskt det är väldigt många som är nerbäddade just nu :/


» Bilder från idag

Här har ni 3 fail bilder och en "fin" från idag när vi hoppa


» 14/12-2012

Alexandra tränar spanskskritt med Peppe, den förbättras för varje gång!


» Stallet nu

Ska till stallet nu men sitter ich väntar på Malin idag ska jag rida med sadeln, får se om det går bättre idag istället! Malin tar med kameran oxå! Så hoppas vi får fina filmer, sen så ska jag sova hos henne också. Så imorgon ska vi filma ute! Ni få ha det sp bra!


» Nya vantar!

På förmiddagen har jag varit på julmarknad, köpte ett par nya vantar och är jätte nöjd! Så nu kommer mina händer vara varma och nöjda i framtiden!

Ska snart bege mig ut till stallet med Alexandra, ska bara byta om! Idag följer kameran med så vi ska försöka få till ett par bra filmer!
Funderar på att rida med sadeln idag, är sjukt taggad på att arbeta 'ordentligt', känner att jag inte riktigt har kunnat göra det barbacka (för er som inte vet har jag ridit den senaste tiden ridit barbacka pågrund av att Peppes sadel ligger super dåligt på honom, men ska önska mig pengar till en ny i julklapp!). Så får se hur han känns idag och så får jag se vad vi hittar på :)


» Gårdagens ridpass

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hejhej, igår red jag med sadeln, skulle rida dressyr men det gick inte så bra.. Först så var det en häst där inne sen gick den hästen ut och då blev han typ galen, han vill inte bli ensam kvar där inne så eter det så lyssna han inte, bara när jag skulle trava av han. Idag vill jag rida ut, men vet inte ! Ska iaf snart på handbollsmatch, min kusin spelar. Så måste byta om nu. Ni få ha det så bra.
 

» the perks of being a wallflower.

Ska snart äta middag och sen blir det stallet, har varit en bra dag idag. Endast två lektioner idag och sen ikväll blir det att kolla på innebandy med mina vänner!

Kollar just nu på filmen The perks of being a wallflower, har hört talas om den ett par gånger och den verkade bra så jag gav den en chans! Får se om jag hinner se klart den innan jag åker ut till stallet, väntar bara på min skjuts. :)

 

» Hoppning 13/12-2012


» Vad vill ni läsa?

 
 
 
Ja ni ser ju rubriken, vad vill ni läsa på bloggen? vad tycker ni kul att veta? så vi vet! Skulle vara kul om ni svarade! :)
 
 
 
 

» Inhandlat

Har köpt ett nytt ländtäcke som jag behöver! Sjukt fint också , kosta bara 350 det var på rea!


» Inhandlat!

Idag inhandlade jag ett nytt fleece-täcke till Peppe! Det var något som verkligen behövdes och det passade honom jätte bra! För övrigt kan jag erkänna att jag bloggat väldigt dåligt de senaste dagarna. Men jag har en riktig bra förklaring!
Jag går i gymnasiet nu, på naturvetenskapliga programmet. Detta innebär att vid varje slut av en termin ska vi göra nationella prov i m a t t e. För på en hel termin ska vi arbeta och göra klart en hel mattebok. Så den senaste veckan och dagarna har jag bara pluggat till detta prov! Men ska försöka bättra mig, nu har även blogg-appen till mobilen börjat funka igen! (Den har inte funkat på jätte länge) Så förvänta er mycket mer uppdatering än de senaste dagarna! :)


» En bild på min fina


» Gymnasieval

Nu är det så här att jag ska välja gymnasie i år eftersom är 97:a , och jag tror jag aldrig haft så svårt att välja nån gång! Det är helt sjukt! Jag har kollat på hästgymnasien på datan och allt , men har även kollat på barn och fritid där jag bor och jag har ingen aning vad jag vill gå! Men jag vill ju hålla på med hästar och de. De hästgymnasien jag har kollat på är REAL gymnasiet, och stiernhööksgymnasiet. Men tycker REAL låter bättre. Men då måste jag pendla eller flytta! Åh så ångest! Vet inte hur jag ska göra!!!! Någon som vill hjälpa eller?

» Dagens ridpass 10/12-12


Först hade jag tre bommar med 1 meter i mellan, sen hade jag 11 meter till och sen en till bom.
Efter ett tag flytta jag in som ni ser på bilden :)


» I need your love

 
 
 

» On Top of the World


» Neo gör ett tricks

Här får ni se när Neo krafsar, han blivit väldigt duktig på det!


» Tricket puss

Gör tricket puss med Peppe! Höll min mobil i ena handen så i början var Peppe mer intresserad av den :)


» Busar med hundarna

Hundarna älskar att busa i snön!


» dålig bloggning

Både jag och Malin har bloggat dåligt!men nu ska jag skärpa mig! Just nu sitter jag i soffan, och malin har stalltjänst, så hon är säkert kvar där eller så är de klara, men jag har stalltjänst imorgon, men idag ska vi filma när vi galopperar på åkern, så kommer en video sen tror jag,  men igår så red jag ut för första gången på en evighet, det är för att det har varit så halt, och han har inte haft broddar för han skoddes i torsdags, så det var skönt! Ni få ha det så bra så bloggar jag mer sen!
 
 
 
 

» Stockholm horse show

Här är två filmer från Volkswagen internationella hoppningen, den sista är på Malin Baryard den andra är på nån annan från ett annat land kommer inte ihåg vilken det var men kanske säger det i videon!


» Vill ha

 
 

» Hoppning 5/12-2012

Alexandra och Malin hoppar!
70, 80 & 90 cm :)


» Gallopera

Jag (Malin) rider i min nya repgrimma


» A Thousand Years