» PS of Sweden träns & pannband

Saker jag vill ha!
 Ett träns från PS of Sweden, Jump Off Revolution. Det kostar 2249:-
Detta anatomiska träns är främst avsett för hoppning och markarbete. Designen på nosgrimman gör att käkbenen och de känsliga nervutskotten lämnas helt fria. Nackstyckets utformning gör att trycket bakom de känsliga öronen och på nacken fördelas och den extra paddingen gör att öronen får större frihet.

Pannbandet har vår unika Click It-design vilket betyder att du kan byta pannband på en sekund, även när hästen har tränset på sig. Pannbandet är luftigt och nätt för att även här ge öronen fritt spelrum. Levereras med pannband i matchande läder och padding. (text från ps hemsida.)
Ett pannband från PS of Sweden, kostar 899:-
Ett handgjort exklusivt pannband i ekologiskt läder med 10 mm stora, vackra pärlor från Swarovski i mixen Ocean Blue samt glitterelement. Pannbandet har anatomisk passform och vår unika Click it-design.

Pannband från PS of Sweden, kostar 499:-
Ett handgjort exklusivt pannband i ekologiskt läder med 10 mm stora, vackra pärlor. Du väljer själv om du vill ha Revolution-spänne eller Click It-design. Click It gör att det passar alla träns med en läderbredd på max 32 mm (standardmått). Vår skyddade design gör att du kan byta pannband på en sekund, även när hästen har tränset på sig. Det har aldrig varit lättare att matcha din outfit.

Pärlorna har en otrolig lyster och ger varje häst en elegant och lyxig look och är ett enkelt sätt att förnya ditt träns eller att glänsa extra mycket på tävlingsbanan. Akrylpärlan är ett mycket bra alternativ till den dyrare Swarovskipärlan.

Tänk om jag hade pengar, du skulle jag köpa det där tränset och ett av pannbandena! Synd att det är så dyrt..
Har ni något PS träns? Gav det någon skillnad ovh vad tycker ni om det?
 


Therese
08 Januari, 2014 - 11:18

Jag har beställt ett som kommer i januari någon gång :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback